Urmărește emisiunea live
Legea pensiilor, PNRR, coaliție, subiectele zilei analizate de Laura Vicol și Bogdan Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Laura Vicol, la interviurile DCNews
Laura Vicol, la interviurile DCNews
Laura Vicol, deputat PSD, vine astăzi la DCNews și DCnewsTV. 

Urmăriți vineri, 4 februarie 2022, de la ora 14:00, un nou interviu DCNews și DCNewsTv. Invitata zilei este deputata PSD Laura Vicol. 

Deputata PSD are un proiect de suflet în Parlament, un proiect de lege ”menit să vină în sprijinul copiilor cu autism și familiilor acestora. Lucrurile se mișcă în direcția bună! Comisia de Muncă din Camera Deputaților a oferit, în unanimitate, un aviz pozitiv acestui proiect.”

”Se alege sacrificarea pensionarilor”

Aceasta a reacționat ferm și în disputa cu privire la pensii și PNRR: ”Eu sunt sătulă de momentele în care, dacă este nevoie să fie cineva sacrificat pentru a face economii la buget, spre exemplu, se alege sacrificarea pensionarilor. Pensionarii în România au ajuns generație de sacrificiu în timpul guvernărilor de dreapta.Vom vedea care va fi poziția Comisiei Europene în această discuție, dar sper să se înțeleagă că România este încă o țară în care pentru mulți români viața de pensionar înseamnă o permanentă luptă pentru supraviețuire. Și avem datoria să îi protejăm pe pensionari.” scria deputata PSD, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel