Laura Georgescu, despre protestul organizat de Valentin Jucan la CNA, pentru demisia președintelui CNA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele CNA, Laura Georgescu, a vorbit miercuri despre protestul inițiat de Valentin Jucan, membru al CNA, prin care acesta îi solicită demisia.

Laura Georgescu a calificat inițiativa colegului din CNA drept "un exercițiu democratic, la care are dreptul orice cetățean, cu atât mai mult un om care la Revoluția din 1989 avea 7 ani și a ratat momentul".

Laura Georgescu a menționat că de acest "tratament" a beneficiat din februarie 2013.

"Deci, de-atunci a început. În fiecare lună - o contestare, o plângere penală, un protest, o hârtie. Cred că e stilul dânsului de a-și face simțită prezența", a declarat președintele CNA, potrivit Agerpres.

Ea a menționat că afirmații de genul "CNA favorizează anumite posturi de televiziune" nu vor dispărea niciodată din limbajul colegului său.

"E singurul lucru pe care-l poate susține. E suficient să intrați pe site-ul instituției să vă uitați exact cum s-au votat sancțiunile și o să aflați că adevărul stă exact invers. Lucrurile astea nu sunt însă la ce spune Georgescu sau la ce spune un alt membru CNA. Ele sunt transparente pe site-ul instituției", a continuat șefa Consiliului Național al Audiovizualului.

Aproximativ 30 de persoane au participat miercuri la un protest în fața CNA, pentru a-l susține în demersul său pe Valentin Jucan, care solicită demisia președintelui instituției, Laura Georgescu.

Vezi și: Inedit: Membri CNA organizează un protest împotriva Laurei Georgescu, în fața instituției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel