Laura Cosoi a vorbit despre despărțirea de Smiley
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
laura_cosoi_si_smiley
laura_cosoi_si_smiley

Sătulă de speculațiile cu privire la despărțirea de Smiley, Laura Cosoi a tranșat odată pentru totdeauna acest subiect.

"Noi am luat această decizie, după o perioadă în care ne-am hotărât să mergem pe drumuri diferite. Ne-am despărțit pentru că a fost mai bine pentru amândoi. Suntem doi oameni sinceri și nu ne jucăm de-a poveștile de dragoste. Relația noastră este ceva trecut, iar, între timp, drumurile noastre s-au așezat pe un făgaș diferit", a spus Laura Cosoi, potrivit libertatea.ro

De asemenea, frumoasa blondă a ținut să pună capăt speculațiilor despre motivele despărțirii. "Despărțirea noastră nu are nici o legătură cu faptul că nu am avut un copil cu Smiley. Eu dacă vreau ceva, spun. Pur și simplu, drumurile noastre s-au despărțit. Nu am nimic de ascuns și nu au fost motive ascunse.

Ce a fost, a fost superb, dar s-a terminat. Trebuie acceptată realitatea. Relația noastră nu s-a terminat peste noapte, ne-am pregătit ceva timp pentru acest pas", a declarat Laura pentru postul Acasă Tv.

Actrița a povestit și despre numeroasele proiecte în acre este implicată, dar nu s-a ferit să povestească nici despre faptul că, zile la rând, a primit buchete imense de la un admirator secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel