Laufer și Coita, binecuvântați la Mănăstirea Bârsana. Fotografii inedite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ilan Laufer și Alexandru Coita au fost binecuvântați la Mănăstirea Bârsana, în "Turul României 10 în 10" al partidului pe care îl conduc.

"În seara zilei de ieri, 18 ianuarie 2020, Ilan Laufer și Alexandru Coita au oprit autocarul PSL în municipiul Satu Mare. În sala Camerei de Comerț, echipa social-liberală a avut o discuție dinamică și deschisă cu membrii și simpatizanții formațiunii. Ulterior, cei doi fondatori ai PSL, împreuna cu liderul organizației județene, Alexandru Ionetecu, au participat la o emisiune a postului Nord-Vest TV, aceasta putând fi urmărită luni, 21 ianuarie, începând cu ora 18", se arată într-o postare a lui Ilan Laufer, pe pagina personală de Facebook.

Prilejul vizitei la Mănăstirea Bârsana

"În dimineața zilei de astăzi, 19 ianuarie 2020, TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 a ajuns în Maramureș. La Baia Mare a avut loc o ședință de lucru a organizației PSL, fiind decise direcțiile de acțiune la nivel local pentru perioada următoare. Ulterior, liderii formațiunii și coordonatorii locali, au urcat împreună în autocarul PSL, indreptandu-se spre Manastirea Barsana, unde s-au recules și au admirat unul dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult din România, parte a patrimoniului universal UNESCO. Vizita la Barsana a fost și un prilej de a îmbrăca, la încurajarea Maicii Starețe Filofteea, portul popular maramureșan. Ilan Laufer și Alexandru Coita, împreună cu membrii echipei, au încercat un dans popular local și au gustat din placintele tradiționale produse de măicuțele mănăstirii", mai scrie el.

"Turul României 10 în 10" al PSL în drum spre Bistrița

"În acest moment, TURUL ROMÂNIEI 10 în 10 se află în drum spre Bistrita, unde este așteptat de membrii și simpatizanții locali ai formațiunii. Echipa PSL va innopta în județul Bistrita-Nasaud, urmand ca maine sa se îndrepte spre Targu Mures si Cluj.

De la plecarea din București, în seara zilei de 16 ianuarie, TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 a parcurs peste 1500 de km, vizitand 9 localitati și intalnindu-se cu sute de români de toate vârstele și din toate categoriile profesionale. Până la finalul turneului național, liderii partidului se vor opri în peste 50 de orașe din România", se mai arată în postarea lui Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel