Larisa, mireasa care a stârnit peste un milion de reacţii pe Tik Tok. "Cum iese? Pe uşă în niciun caz!"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: captură Tik Tok
Foto: captură Tik Tok
O tânără mireasă din România a reușit să surprindă întreg internetul cu apariția ei! Larisa a purtat o rochie senzațională care, însă, le-a dat bătăi de cap nu atât celor prezenţi la nuntă cât, mai degrabă... internauților. 

Tânăra mireasă a radiat în rochia ei cu totul specială dar a şi primit reacţii de tot felul în mediul online. Aceasta are cont pe TikTok unde s-a fălit cu frumoasa ținută aleasă pentru ziua în care a spus marele "DA!". Peste 1.200.000 de internauți au interacționat la postarea miresei, iar aceștia nu au întârziat să apară și în secțiunea de comentarii! Deși apariția este de senzație, rochia Larisei pare foarte rigidă și incomodă.

@larrelarry

♬ sunet original - Manele la rece

@larrelarry

❤❤❤

♬ Surrender - Natalie Taylor

Cum au reacţionat internauții

Comentariile de pe TikTok au fost pe măsură rochiei purtate de tânăra mireasă. Mulți s-au întreabat cum a reușit să meargă la baie, dacă a reușit să intre pe ușa bisericii sau dacă a putut dansa valsul mirilor. Au fost mulți care s-au amuzat, dar și alţii care au apreciat rochia purtată:

„Numai eu ma gândesc pe unde iese din casă!?”

„Am și eu o întrebare, oare mireasa a participat la nuntă?”

„E frumoasă, dar și chinuitoare. Cand se va duce la baie ce-o face?”

„Sunt curioasă dacă are nevoie la baie, ce face?”

„Jumătate de local e doar al miresei”.

„E superbă, da’ nu se poate apropia mirele de ea”.

„Pe unde iese? Pe ușa în niciun caz”

„Tu ai avut nuntă separată”

„Când eram mică, aveam un bibelou pe televizor. avea aceeași rochiță”

„Voi râdeți, dar nu va gândiți cât a costat rochia”

„Este frumoasă dar inconfortabil!”

Sunt doar câteva din comentariile hilare ale celor care i-au vizionat clipurile.

Nunţile, din ce în ce mai scumpe

Cei care se pregătesc să-şi unească destinele ar face bine să-şi unească şi portofelele. Prețurile pentru rochii de mireasă pornesc de la 4.600 de lei iar costumul de mire costă între 1.200 si 2.000 de lei, fără butoni sau pantofi. Prețul unui meniu la restaurant pornește de la 190 de lei de persoană pentru botezuri și 320 de lei de persoană pentru nunți. Și fotografii pentru evenimente se găsesc tot mai greu. Tarifele pornesc de la 700 de euro și pot ajunge și la 2.000 de euro, în funcție de pretențiile mirilor. Serviciile foto-video s-au scumpit în medie cu 20-30%, iar preţurile pornesc în Bucureşti anul acesta de la 1.500 de euro. Un DJ costă peste 1.500 de euro, iar o formaţie cel puţin 4.000 de euro. Nici să fii invitat nu te costă mai puţin. S-a scumpit meniul, a crescut şi darul. O regulă nescrisă spune că în plic se pune de două ori preţul mâncării şi băuturii. Asta înseamnă că un cuplu lasă pe masă cam cât salariul minim în România. Nu este de mirare, aşadar, că mulţi dintre invitaţi privesc cu îngrijorare fiecare invitaţie la nuntă pe care o primesc. Potrivit celor din industrie, scumpirile nu se opresc aici. De anul viitor, nunta va costa cu cel puţin 30% mai mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel