Lăpădatu, REVOLTĂ pe Nelu Tătaru: LINIȘTE TOTALĂ! Mă ÎNDOIESC că după alegeri va fi altfel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto AGERPRES
Foto AGERPRES
Rozalina LĂPĂDATU, Președinte Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune, replică dură pentru autorități, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

"Discuțiile pe care noi le avem de ani de zile cu decidenții din sănătate, parlamentari sau guvernanți, sunt aceleași. Nimeni nu a vrut să rezolve problemele până în acest moment.

Pandemia asta poate că ne-a deschis ochii, dar un încep să mă îndoiesc că lucrurile se vor întâmpla și m-ar bucura nespus ca după alegeri să văd că avem un pact de sănătate, dar care să funcționeze. Nu ca pactul pentru educație de acum 10 ani, de care a uitat toată lumea și că lucrurile se vor schimba.

Atâta timp cât doar declarăm că pacientul e în centrul sistemului, dar nu vorbim cu pacientul, iar actualul ministru al Sănătății nu a vorbit cu nicio asociație de pacienți în toate aceste luni, în toate mesajele pe care le-am trimis, că nu avem medicamente, că se închid spitalele și pacienții nu au continuitate în tratamente, am făcut și propuneri concrete care să ajute.

Din partea Ministerului Sănătății este o liniște totală și eu mă îndoiesc că după alegeri o să fie altfel și cineva o să țină cont de nevoile noastre. Pacienții suferă în această perioadă, criză de Euthyrox continuă. De câteva luni bune nu se găsesc alte pastile importante, pacienții aleargă disperați după ele.

De obicei, din partea ministerului suntem acuzați că pacienții și-au făcut stocuri. Nu primim răspunsuri!", a declarat Rozalina LĂPĂDATU, Președinte Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel