Lansare nereușită a rachetei Sarmat în Rusia. Kremlinul tace mâlc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Lansare nereușită a rachetei Sarmat în Rusia. Kremlinul tace mâlc / Foto: Captură video Youtube Military TV
Lansare nereușită a rachetei Sarmat în Rusia. Kremlinul tace mâlc / Foto: Captură video Youtube Military TV
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a refuzat să comenteze rapoartele despre lansarea nereușită a rachetei Sarmat.

Kremlinul nu vrea să comenteze rapoartele unor mass-media străine conform cărora Federația Rusă a efectuat o lansare nereușită a rachetei balistice intercontinentale Sarmat, scrie Interfax.

"Nu pot să răspund la această întrebare, este încă apanajul Ministerului Apărării", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, când a fost pus de jurnaliștii ruși să comenteze rapoartele apărute în presa străină.

La rândul său, ministrul adjunct de Externe al Federației Ruse, Serghei Ryabkov, comentând informațiile despre lansarea nereușită a rachetei Sarmat, i-a îndemnat pe ruși să nu creadă tot ce apare în mass-media.

"Toate informațiile demne de acoperire publică sunt furnizate prin canalele Ministerului Apărării", a spus Ryabkov reporterilor, răspunzând la o întrebare din partea presei.

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei: Nu poți avea încredere în tot ce apare în mass-media


"Dar vreau să remarc că în ultimul timp au existat o mulțime de situații provocatoare, inclusiv cele care nu sunt evidențiate în spațiul public: atunci când sunt provocatoare în exterior, de fapt, nu au nimic de-a face cu realitatea și se realizează umpluturi dăunătoare, doar pentru asta, pentru a verifica modul în care cercurile oficiale ale unei anumite țări, în acest caz particular, Federația Rusă, vor reacționa la acest lucru. Nu poți avea încredere în tot ce apare în mass-media, mai ales dacă sursa este CNN", a spus el.

Anterior, CNN a raportat că în această săptămână Rusia a testat fără succes o rachetă Sarmat. Potrivit postului de televiziune, partea rusă a notificat Washington-ul despre planurile de a efectua un astfel de test.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel