Lansare de candidați cu scandal la Vînjuleț, în Mehedinți
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vinjulet
vinjulet

Lansarea candidaților Mişcării pentru Noul Mehedinţi (MNMH) la Vînjuleț, în Mehedinți, s-a lăsat cu scandal.  Viceprimarul comunei, Romeo Hornoiu (PSD), însoţit de câteva zeci de persoane, majoritatea de etnie romă, a năvălit, luni seară, în sala căminului cultural unde avea loc lansarea candidaţilor MNMH, rupând cordonul de jandarmi.

 Mai mult decât atât, echipa de campanie a Mişcării pentru Noul Mehedinţi - formată din organizaţiile judeţene ale PDL, UNPR, PER şi PNŢCD - a fost atacată cu pietre, iar autoturismul senatorului Mihai Stănişoară, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi din partea MNMH, s-a ales cu parbrizul spart.

"Un grup de 50 de persoane s-a manifestat violent, adresând cuvinte şi expresii jignitoare. Jandarmii şi Poliţia au intervenit. O parte dintre oamenii din căminul cultural au folosit extinctoarele atacând jandarmii şi poliţiştii. Au fost evacuaţi, apoi au folosit bordurile de pe marginea drumului atacând cu pietre forţele de ordine. A fost avariată o autospecială a jandarmilor şi trei subofiţeri ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au fost răniţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Mehedinți.

 Din declaraţiile martorilor, agresorii sunt susţinători ai actualului edil al comunei Vânjuleţ, Nistor Costache, candidat pentru un nou mandat din partea Uniunii Social Liberale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel