Lady GaGa este pe moarte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lady gaga
lady gaga

Ian Halperin, jurnalistul celebru pentru biografia ultimilor ani ai lui Michael Jackson, a revenit în atenţia presei din întreaga lume după cea făcut o afirmaţie şocantă: Lady GaGa este pe moarte!

Halperin spune că lupusul de care suferă vedeta este într-un stadiu extrem de avansat şi, în plus, GaGa nu mănâncă aşa cum ar trebui şi se droghează în exces.

"O parte dintre cei care au lucrat pentru ea în turneu mi-au spus că ea nu mănâncă cu săptămânile pentru a încăpea în costumele de scenă. Este bolnavă şi obsedată de greutatea ei", a spus Ian Halperin.

Jurnalistul a mai facut o declaratie socanta, si anume aceea ca motivul pentru care Lady GaGa poarta peruci si se machiaza strident este pentru ca ii cade parul si este plina de pete rosii de la boala pe care o are.

Lupus-ul este o forma de inflamatie cronica cauzata de o boala autoimunitara. Este o forma a tuberculozei cutanate, cu evolutie lenta. Boala ataca si in interiorul corpului uman, in special rinichii, ficatul si inima si, netratata la timp poate duce aparitia unor simptome grave, inclusiv la deces, scrie acasa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel