La 90 de ani, Carlos Menem, fostul preşedinte argentinian, se recăsătoreşte cu fosta soţie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Carlos Menem
Carlos Menem
Fostul preşedinte argentinian Carlos Menem, care s-a aflat în fruntea acestui stat sud-american în perioada 1989-1999, se va recăsători cu fosta sa soţie, Zulema Yoma, după 30 de ani de la divorţ, a anunţat joi avocatul Dario d'Alessandro la un post de televiziune, potrivit AFP.

Senator din 2005, Carlos Menem a aniversat împlinirea a 90 de ani pe 2 iulie după ce în iunie a fost spitalizat timp de 15 zile după o pneumonie. Carlos Menem se va căsători săptămâna viitoare cu Zulema Yoma, a declarat avocatul în cadrul emisiunii TN Show pe postul de televiziune America.

Un ofiţer de stare civilă îi va căsători la domiciliu întrucât are 90 de ani şi a avut probleme de sănătate. Carlos Menem şi Zulema Yoma s-au căsătorit în 1966 şi au avut împreună doi copii - Carlos Junior, decedat în 1995, şi Zulemita.

Mariajul s-a terminat cu un imens scandal în 1990, când preşedintele, pe atunci în exerciţiu, şi-a dat afară soţia din reşedinţa oficială din Olivos. Anunţul căsătoriei acestora coincide cu cel al mariajului dintre cea de-a doua soţie a lui Carlos Menem, Cecilia Bolocco - fost fotomodel chilian, câştigătoare a competiţiei Miss Univers -, cu omul de afaceri chilian Jose Pepo Daire, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel