Data actualizării:
Data publicării:

L-a omorât pentru un loc de parcare. Val de furie în Berlin. "Oricine poartă un cuţit asupra sa este pregătit să rănească grav”

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Incidente violente au avut loc într-un cartier din Berlin.

Violențele au pornit, joi seară, după ce un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost înjunghiat mortal, ca urmare a unui conflict legat de un loc de parcare, relatează vineri agenţia DPA, citată de Agerpres.

Suspectul a fost arestat. Victima a murit la spital în urma rănilor suferite

Suspectul, un german de origine turcă în vârstă de 29 de ani, a fost arestat. Victima, un cetăţean din Camerun, a murit la spital în urma rănilor suferite după înjunghierea în stomac. Câteva ore mai târziu, zeci de rude şi apropiaţi ai victimei s-au adunat la locul crimei, unde au vrut să intre în perimetrul izolat de cordoane instalate de poliţie.

Au urmat confruntări violente cu poliția

Apoi, au urmat confruntări cu poliţia în urma cărora cinci poliţişti au fost răniţi uşor. Sindicatul poliţiştilor germani a transmis faptul că înţelege reacţia emoţională a rudelor victimei, menționând însă că nu poate fi permisă îngrădirea acţiunilor de cercetare la locul unei crime şi nici atacurile cu sticle şi pietre asupra poliţiştilor, precum s-a întâmplat în acest caz. "Oricine poartă un cuţit asupra sa este pregătit să rănească grav sau chiar să-i ucidă pe alţii", mai avertizează acelaşi sindicat.

Locuitorii, speriați de ce s-a întâmplat. Și-au exprimat îngrijorarea de multe ori, cu privire la siguranța și securitatea zonei

Mulți locuitori din cartierul din Berlin, unde s-a întâmplat crima, au fost șocați și întristați de cele întâmplate. Unii dintre ei se tem pentru propria lor siguranță în zonă, care a fost și este un punct fierbinte pentru ”criminalitate” și dispute, conform locuitorilor. Mai mult, aceștia și-au exprimat adesea îngrijorarea cu privire la siguranța și securitatea zonei.

Bărbații implicați în dispută, inclusiv victima și suspectul făptuitor, erau toți cunoscuți de poliție pentru infracțiuni și tulburări anterioare. Incidentul evidențiază rolul vital al poliției în menținerea ordinii și a legii, chiar și în fața creșterii criminalității și violenței în oraș, scrie presa din Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel