L-a imitat ”perfect” pe Costel. Maria Popovici: Bă, cine e?!? Să caute lumea pe Internet bucata asta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cea mai nouă ediţie „Stand-Up Revolution” aduce un moment fabulous pe scena concursului. Teo, Vio, Dan Badea şi Maria Popovici au văzut dublu, când pe scena emisiunii au putut fi urmăriţi doi… Costel.

George Tănase a creat un moment savuros, în calitate de invitat special, impersonându-l pe Costel. Comediantul i-a bulversat pe juraţii show-ului, care au recunoscut că este vorba despre un moment al lui Costel, însă nu reuşeau să realizeze cine s-ar putea ascunde în spatele wall-ului. Întregul moment va putea fi urmărit diseară, de la 21:30, imediat după ediţia specială iUmor – iRoast, de la 20:30.

Îmbrăcat în stilul lui Costel și cu o perucă pe cap, George Tănase a pășit încrezător pe scena Stand-Up Revolution. La scurt timp după ce aplauzele spectatorilor s-au oprit, iar el a început să vorbească precum cunoscutul actor, la masa juriului s-a instalat o serie de întrebări. 

„Evident că mi-am dat seama că e cineva care-l imită perfect pe Costel, că știam materialul respectiv! Dar, atât de bine îl făcea, că mă gândeam: Bă, cine e?!?“, a spus Maria Popovici într-un testimonial, iar Teo a mărturisit că și el a recunoscut glumele colegului său: „Înainte să se ridice zidul am zis: „Sună a Costel! Bă, chiar sună a Costel. Și, după câteva secunde, mi-am dat seama că și textul e al lui Costel“.

Numărul de stand-up creat de George Tănase a fost unul prezentat de Costel în urmă cu 18 ani. Dan Badea a povestit şi el în cadrul unui interviu: „Eu știu bucata asta a lui Costel, cine n-o știe?! Bă, dar era atât de Costel!“. La testimonial, Maria Popovici a subliniat: „Deci, să caute lumea pe Internet bucata asta cu Costel! Este unu la unu! Nu se poate așa ceva!“. 

Cum au reacţionat juraţii atunci când au descoperit cine se afla în spatele wall-ului, dar și ce concurenți vor urca pe scena Stand-Up Revolution în cadrul celei de-a doua gale de audiții, telespectatorii pot descoperi în ediția din această seară. Tot de la 21:30, Dan Badea va avea un moment special pe scena emisiunii, înainte de a-şi ocupa scaunul de jurat. Înainte de noul episod al emisiunii Stand-Up Revolution, pe Antena 1 se difuzează ediţia specială iUmor – iRoast, de la 20:30.

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel