Kristen Stewart regretă aventura cu Rupert Sanders
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Kristen-Stewart-Robert-Pattinson-3
Kristen-Stewart-Robert-Pattinson-3

Tânăra actriță Kristen Stewart i-a cerut scuze în mod public lui Robert Pattinson, după ce scurta aventură dintre ea și Rupert Sanders a fost descoperită  de reporterii revistei US Weekly.

Autor: Robert Sandu

La o zi după ce pozele în care vedeta Kristen Stewart apare în brațele regizorului de 41 de ani care a realizat filmul Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders (însurat și cu doi copii), au apărut pe internet, actrița din Twilight și-a prezentat scuzele și l-a implorat în mod public pe Robert Pattinson să o ierte.

"Îmi pare nespus de rău pentru durerea pe care le-am provocat-o celor care au fost mereu alături de mine. Regret că i-am pus într-o poziție extrem de jenantă", a spus actrița conform publicației People.com

'Prostia pe care am făcut-o a pus în pericol lucrul la care țin cel mai mult, relația mea cu Rob (n.r. Robert Pattinson) - un om pe care îl respect și-l iubesc mai presus de orice. Îl iubesc. Îl iubesc mult și-mi pare atât de rău pentru ce s-a întâmplat", a mărturisit cu sinceritate Kristen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel