Kovesi, întâlnire cu Ghiță. Andronic: Înregistrările, la mai multe persoane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Kovesi
Kovesi
Dan Andronic susţine că există mai multe înregistrări video cu Laura Codruța Kovesi, de la întâlnirile private cu Sebastian Ghiţă. Una dintre ele a ajuns şi la procurorii de la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. În acest dosar au fost audiaţi şi jurnalistul Ion Cristoiu şi Gabriel Oprea.

"Înregistrările ar putea fi la mai multe persoane. O mare parte din ele nu mai sunt în România, sunt peste Ocean", a spus Dan Andronic, la Antena 3. 

De ce a preferat Sebastian Ghiţă să dea înregistrările altor persoane?

"Nu ştiu dacă a preferat să le dea sau acolo au fost de la bun început. Această poză, care face parte dintr-o filmare, după părerea mea, are un caracter special în sensul în care a fost făcută acasă la Sebastian Ghiţă şi atunci sigur a fost în posesia acestui filmuleţ. Senzaţia mea a fost că este o captură. Din granulaţia imaginii, de asta mi-am dat seama. Este o fotografie pe care Ghiță, când ne-a arătat-o, a și mărit-o puțin pentru că nu voia să se vadă cele două persoane din stânga şi dreapta Laurei Codruța Kovesi: soţia şi socrul.” a precizat Dan Andronic. 

De asemenea, jurnalistul a mai afirmat că nu a fost citat în acest dosar, "dar nu este timpul trecut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel