Kovesi-Ghiță. Elena Udrea: Sunt uimită! Mi-a fost jenă să spun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Elena Udrea a avut o intervenție telefonică, joi seară, la Antena 3, ca urmare a ceea ce a prezentat Mihai Gâdea în emisiunea sa.

Joi seară, Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, o declarație care ar fi fost făcută de fostul premier Victor Ponta. „O declarație șocantă”, a susținut realizatorul. Din decizia Înaltei Curți de Casație în dosarul Laurei Codruța Kovesi, Victor Ponta ar fi relatat că Laura Codruța Kovesi se manifesta într-un mod apropiat cu Sebastian Ghiță.

(w670)

Ulterior, Elena Udrea a fost întrebată la Antena 3 dacă o surprinde această declarație sau știa despre „astfel de lucruri”. „Sunt uimită de ce am văzut la televizor”, a spus Udrea, într-o intervenție telefonică din Costa Rica.

„În vremea aceea, ei ne fotografiau pe mine, pe Ghiță. După mașina cu care mergeam cred că era prin 2013. Multe din discuțiile pe care le-am avut cu Ghiță au fost în cafeneaua aceea din Barbu Văcărescu. Nu-mi vine să cred că el atunci era urmărit, era supravegheat. Eu nici nu știam de relația de amor. Din geloziile unei femei, eu stau acum în Costa Rica cu copilul. A fost această reacție a mea să mă gândesc că am avut dreptate. Mi-a fost jenă să spun că m-am gândit la asta", a spus Elena Udrea la Antena 3.

„Dacă am ajuns ca oameni care au condus țara asta să creeze astfel de situații, să pui statul în astfel de situații...”, a mai spus Elena Udrea la Antena 3.

„L-am mai auzit pe Sebastian Ghiță în interviul dat lui Ion Cristoiu spunând că l-a amenințat Kovesi că, dacă mai vorbește cu mine, îl arestează și pe el și pe mine. Dar eu am crezut că se referea la ce discuta el cu mine, nu m-am gândit că era o chestie de femeie geloasă care nu voia să-l vadă cu alta", a mai spus Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel