Klaus Iohannis, vizită-surpriză după negocierile pentru premier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Klaus Iohannis i-a vizitat, joi seara, pe pacienţii internaţi la Spitalul Militar în urma incendiului care a avut loc la clubul Colectiv din Capitală, soldat cu 32 de decese şi peste 150 de răniţi.

VEZI ȘI: Inițiativă DC News: Consultările cu președintele Klaus Iohannis, transmise la TV

'În cursul zilei de ieri, seara, am primit vizita domnului preşedinte Klaus Iohannis, care s-a interesat în aproape de ei şi i-a vizitat pe fiecare în parte şi le-a urat să se însănătoşească grabnic. A discutat cu aceia cu care putea să discute', a precizat, vineri, comandantul Spitalului Universitar de urgenţă Militar Central 'Dr Carol Davila', Florentina Ioniţă Radu.

Ea a adăugat că, dintre cei 12 pacienţi internaţi, doi se află în stare foarte critică.

'Sunt în continuare 12 pacienţi internaţi, doi pacienţi sunt în stare foarte critică. Pacienţii au fost grefaţi, în afară de cei doi pacienţi în stare foarte critică. În rest, toţi pacienţii care au avut nevoie de grefe de piele au fost grefaţi. Asupra a şase pacienţi s-a efectuat grefă de piele. (...) La cei doi care au stare gravă nu am putut face ieri grefa de piele, pentru că starea lor nu a permis', a explicat Florentina Ioniţă Radu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel