Klaus Iohannis, refuz. Olguța Vasilescu, avertizată: Nu vă ascund
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Olguța Vasilescu a declarat, la Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, de la Antena 3, că a fost avertizată cu privire la decizia pe care urma să o ia Klaus Iohannis.

Olguța Vasilescu a declarat că se aștepta ca președintele României să refuze numirea pentru Ministerul Transporturilor. Fostul ministru al Muncii a declarat că a fost avertizată chiar în cadrul discuțiile care au avut loc în interiorul PSD înainte de a se face propunerile. 

"Nu vă ascund faptul că noi am avut discuții în partid înainte ca doamna prim-ministru să ceară revocarea mea de la Ministerul Muncii și mi s-a spus: 'S-ar putea cu tine să aibă o problemă pentru că ai fost unul dintre comunicatorii care au apărut de fiecare dată la rampă împotriva lui'. Eu am spus că îmi asum chestia asta, că nu m-am născut ministru, am fost pe un minister unde s-au produs cele mai importante legi ale guvernării noastre, legea salarizării și legea pensiilor. Practic, 97% din măsurile pe care le veam în programul de guvernare sunt finalizate sau în curs de finalizare, adică în stadii la modul că proiectul de lege s-a trimis Parlamentului", a declarat Olguța Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel