Klaus Iohannis laudă campania de vaccinare. „Stăm extraordinar de bine. Vom depăși 100.000 persoane pe zi”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială
Președintele României, Klaus Iohannis, a spus că România a intrat în clubul restrâns al țărilor care au o campanie de vaccinare „extraordinară”, în timpul unor declarații de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

„Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem maratoane, avem centre deschise nonstop la spitalele militare unde cei care doresc să se vaccinare pot pur și simplu să se prezinte și se vaccinează. Am renunțat practic la toată birocrația.

Începând din sfârșitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toate localitățile din toată țara sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunț în prealabil, fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina”, a transmis Klaus Iohannis, de la Constanța.

România are o campanie extraordinară. Gheorghiță spune că depășim 100.000 persoane vaccinate/zi

„Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. În paranteză fie spus, noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce pur și simplu la vaccinare.

Urmează noi și noi acțiuni, sunt planificate centre cu prezență nonstop, 24 de ore, sunt planificate maratoane de vaccinare. Toate centrele vor fi deschise. Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși 100.000 de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește”, a mai spus președintele țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel