KLAUS IOHANNIS, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE. Felix Tătaru, strategul lui Traian Băsescu, alături de Klaus Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Campania prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale 2014 este  organizată de strategul președintelui Traian Băsescu. 

În presă apăruseră informații la începutul lunii septembrie potrivit cărora PNL-PDL a  încheiat un contract cu firma lui Felix Tătaru, GMP Advertising, pentru campania prezidențială.

Atunci, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a dezmințit informațiile. 

Felix Tătaru a fost omul din spatele campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2004, când sloganul creat de echipa lui de la GMP, "Arde-i pe corupţi!", a făcut senzaţie pe o piaţă obişnuită cu mesaje electorale banale.

Sâmbătă, pe scena de susținere a lui Klaus Iohannis a urcat nimeni altul decât Felix Tătaru, iar tactica specifică strategului lui Traian Băsescu poate fi observată și prin locul de lansare a candidaturii: Piața Victoria, în fața Guvernului, unde premier este Victor Ponta, principalul contracandidat. 

Și dacă ar fi fost considerată o "coincidență", declarația lui Klaus Iohannis a spulberat această variantă: "Dacă ai nişte valori, le vei avea oriunde, iar dacă nu ai valori şi nu crezi în nimic când eşti la Palatul Victoria, n-o să ai valori şi n-o să crezi în nimic nici la Palatul Cotroceni". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel