Kim Kardashian, prinsă cu Photoshop! Ce a uitat să scoată din fotografie
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursa: Kim Kardashian
Sursa: Kim Kardashian
Kim Kardashian a fost acuzată de fani că a greșit editarea în Photoshop, după o serie de fotografii postate pentru fanii de pe Instagram.

Kim Kardashian a fost acuzată de fani că a greșit editarea în Photoshop, după o serie de fotografii postate pentru fanii de pe Instagram, conform Daily Mail. Celebritatea este urmărită de mai bine de 168 de milioane de persoane pe rețeaua de socializare deținută de Facebook.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Venomousss

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) peMai 4, 2020 la 10:17 PDT

 

Soția lui Kanye West și-a arătat părul său lung și negru, împreună cu un model de piele de șarpe și cu unghiile cu același motiv, fiind aproape dezbrăcată. Singurele „haine" pe care le avea pe ea erau două „bucăți" de șarpe.

Cu toate acestea, unii fani mai atenți au observat că într-una dintre imagini, artistul care a editat poza a uitat o unghie în părul său, în timp ce ambele mâini ale celebrității sunt întinse pe perete, sugerând că fotografia a fost suficient de editată.

(w322h220) Sursa: Ins

Starul de 39 de ani a pus o descriere pe măsură la ședința foto cu o tematică plină de șerpi: „veninossssss". Kim a dat credit tuturor creatorilor, incluzându-l pe fotograful Greg Swales și pe Modern Pamper Salon, care s-a ocupat de unghiile soției de rapper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel