Kim Jong Un e MORT? Indiciul URIAȘ dat de autorități. L-au dat de GOL. "Este foarte interesant"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Autoritățile nord-coreene au oferit un indiciu uriaș care alimentează zvonul că liderul Kim Jong Un ar fi murit.

Dispariția din viața publică a liderului Kim Jong Un a dat de bănuit întregii planete, iar mulți susțin că acesta a murit. Ei bine, în urma unor decizii ale autorităților nord-coreene, zvonul pare a fi adevărat. 

Ce au făcut autoritățile. "Este foarte interesant"

Aceștia au decis să îndepărteze două portrete și o statuie din Piața Kim Il-Sung din Pyongyang. Astfel, portretele masive îi înfățișează pe Kim Il-sung și Kim Jong-il, bunicul, respectiv tatăl lui Kim Jong Un. Zona cu portretele foștilor lideri, care se află în capitala Coreei de Nord, nu a mai fost modificată din anul 2012, după ce tatăl lui Kim a murit și locul i-a fost luat de acesta. 

"Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a fost când piața a fost renovată în urma decesului Iubitului Conducător. Este foarte interesant că au luat portretele. Kim Jong-un nu poate avea portrete sau statui decât după moarte. Bănuiesc că se pregătesc să adauge o a treia statuie și încă un portret, dar cine poate știi cu siguranță?", a declarat jurnalistul Roy Calley pentru Express.co.uk, citează stirileprotv.ro.

Imaginile cu Kim Jong Un nu pot fi probate

Chiar dacă echipa de propagandă a liderului nord-corean l-au arătat pe acesta în stare bună, la deschiderea unui fabrici de îngrășăminte, după speculațiile că s-ar afla într-o stare vegetativă,  jurnalistul Roy Calley susține că că nu se poate verifica dacă acele imagini sunt într-adevăr de dată recentă.

"Au mai făcut și înainte genul ăsta de lucruri. Kim a dispărut, brusc, pentru 40 de zile, apoi s-a întors mergând în baston, în urma unei operații", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel