Kiki Bertens, calificată în sferturile turneului WTA de la Linz
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jucătoarea olandeză de tenis Kiki Bertens, principala favorită, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a dispus de belgianca Alison Van Uytvanck în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-3. 

În sferturi, Bertens (27 ani) o va înfrunta pe tânăra jucătoare americană Cori Gauff (15 ani), care a reuşit să acceadă pe tabloul principal din postura de lucky loser. Viktoria Kuzmova (Slovacia) a învins-o în optimi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 9 şi campioană la Linz în 2015, cu 2-6, 6-2, 6-4.

Germanca Andrea Petkovic va fi adversara Viktoriei Kuzmova în sferturi. Kristina Mladenovic (Franţa) s-a impus în faţa croatei Donna Vekic, a patra favorită, cu 3-6, 6-1, 6-2, şi o va înfrunta în sferturi pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul opt, victorioasă în faţa germancei Laura Siegemund, cu 7-6 (7/1), 2-6, 6-4. Şi letona Jelena Ostapenko a ajuns în sferturi, după abandonul franţuzoaicei Alizé Cornet, la scorul de 7-5, 4-1 pentru baltică. Următoarea adversară a letonei va fi kazaha Ekaterina Rîbakina, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel