Kevin Spacey, acuzat de hărțuire de Roberto Cavazos
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Kevin Spacey
Kevin Spacey
Un actor mexican l-a acuzat la rândul lui pe Kevin Spacey de hărțuire sexuală, luni, denunțând "mai multe întâlniri dezagreabile" pe care le-ar fi avut cu starul hollywoodian, informează AFP.

Roberto Cavazos, un actor care a studiat în Marea Britanie și a lucrat în cinematografie, teatru și televiziune, a dezvăluit luni pe pagina sa de Facebook că întâlnirile sale cu Kevin Spacey au fost "apropiate de conceptul de hărțuire".

"Dacă aș fi fost o femeie, fără îndoială că nu aș fi ezitat să le consider astfel", a scris Roberto Cavazos în acel mesaj, fără să precizeze datele la care au avut loc acele întâlniri. 

Actorul mexican l-a cunoscut pe Kevin Spacey în timp ce acesta ocupa postul de director artistic al celebrului teatru Old Vic din Londra, între anii 2004 și 2015.

"Suntem mulți care am avut 'o experiență cu Kevin Spacey'. Era suficient să fii un bărbat de mai puțin de 30 de ani pentru ca domnul Spacey să se simtă liber să te atingă", afirmă Roberto Cavazos.

"Se întâmpla atât de des, încât devenise o glumă între noi", a adăugat el, spunând și că mai multe persoane i-au făcut dezvăluiri asemănătoare.

"Cel mai adesea, Kevin Spacey se afla în barul teatrului și se arăta insistent față de cel pe care îl plăcea. (...) Nu i-am cedat niciodată, dar știu că unii s-au temut să îi ceară să se oprească", a continuat actorul mexican.

Roberto Cavazos crede că "sunt numeroși" bărbații care vor face dezvăluiri în zilele următoare și consideră că nu va fi deloc surprins "dacă plângerile, la final, vor fi la fel de numeroase" ca acelea care îl vizează pe producătorul american Harvey Weinstein, aflat în centrul unui uriaș scandal sexual.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel