România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 11 aug, 09:53
KEV x DICE, interviu la DC News. Lucruri nespuse despre viața de artist în România
DC News vă invită marți, 11 august, la un interviu inedit. Veți afla cum e viața de artist din România de la Kev x Dice, doi tineri care spulberă toate miturile. 

DC News difuzează marți, 11 august, la ora 11.00, un interviu cu Kev și Dice, doi tineri artiști din România care, deși s-au evidențiat în lumea rap-ului românesc, nu se limitează doar la atât și se arată, oricând, pregătiți pentru mai mult. Veți găsi răspunsuri la foarte multe întrebări, atât privind viața de artist în general, în pandemie, cât și despre banii câștigați din muzică. 

Cum s-au „lipit” colaborările cu veterani precum Sisu Tudor sau DOC și ce urmează în continuare în industria muzicală, aflați astăzi, la interviurile DC News. 

Kev și Dice ne vorbesc despre albumul PREMIUM, viitoare colaborări, proiecte solo și împreună. 

De asemenea, Kev și Dice ne dezvăluie cine sunt ei, dincolo de imaginea de artist. Ce planuri au pe plan personal Laurențiu Ghinea și Alexandru Dănilă? Cunoaștem astfel, oamenii din spatele artiștilor, la o ediție specială a interviurilor DC News. 

Stați cu noi pe DC News, Facebook și Youtube, sau pe DC News TV. Marți, 11 august, urmărim împreună un interviu inedit cu Kev și Dice, de la ora 11:00. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro