Keo învață să tragă cu arma, de frica războiului: Vreau să fiu capabil să-mi apar familia
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook KEO
Sursa foto: Facebook KEO
Keo a vorbit despre ce se întâmplă în Ucraina. Artistul a decis să se învețe să tragă cu arma.

"Nu poți privi liniștit ceea ce se întâmplă în Ucraina"

“Din păcate, se pare că trăim într-o lume mai periculoasă și mai nebună decât aveam impresia. Vreau să fiu capabil să-mi apar familia la nevoie, desi sper din tot sufletul să nu fiu niciodată pus într-o astfel de situație. Până de curând, nici nu mă gândeam să învăț să trag cu arma, dar în contextul actual e mai bine să fii pregătit”, a declarat Keo pentru ciao.ro.

“Nu poți privi liniștit ceea ce se întâmplă în Ucraina în momentul de față, este absolut cutremurător. Fiecare își exprimă susținerea față de poporul ucrainean așa cum poate. Eu o fac prin muzică. Muzica rămâne limbajul universal și un purtător al mesajului de pace. De aceea am ales să preiau câteva piese cunoscute care poartă acest mesaj. Sper din tot sufletul ca acest război să se termine și să se rezolve totul în favoare ucrainienilor, care sunt un exemplu pentru noi toți. Aș vrea să termin prin a-l cita pe Sting, din piesa lui - “Russians”: "Sper că și rușii își iubesc copii!”, a mai spus artistul.

Vezi și: George Burcea, mărturisiri după divorțul de Andreea Bălan: Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie

Actrița Tily Niculae din serialul "La Bloc" a izbucnit în lacrimi: "O ucrainiancă şi-a împărţit şamponul primit cu ceilalţi refugiaţi. A zis că sticla e prea mare"

"Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie"

Și Andra a vorbit, de curând, de teama sa față de războiul din Ucraina.

“Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a declarat Andra, pentru Click!.

Vezi și: Cristina Șișcanu, critici la adresa românilor care donează pentru refugiați: Nu vă e rușine, pe bune?

Anda Adam a rămas în Elveția, de frica războiului: Se gândește foarte mult la copilul ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel