Kelemen Hunor: Votăm moțiunea de cenzură, dar s-ar putea să existe o reorientare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Kelemen Hunor a declarat, miercuri, că este pentru prima oară, din 2017 și până acum, când o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD poate să treacă.

„Noi, în mai, înainte de alegerile europarlamentare, am luat decizia că nu vom susține mai departe Guvernul PSD-ALDE. De atunci nu s-a schimbat nimic. Am ajuns la concluzia că, în continuare, rămâne decizia din mai în vigoare. Nu susținem Guvernul, unul minoritar de data aceasta. Nu s-a schimbat nimic.

Noi am votat moțiunea de cenzură și în trecut, și știam de atunci că nu va trece. Astăzi este prima oară din 2017 când o moțiune de cenzură poate să treacă fără nicio problemă. Eu cred că cei care au anunțat-o au pierdut deja o săptămână. Cred că dacă mai așteaptă o săptămână, s-ar putea să avem o surpriză mare. Să existe o reorientare, că așa e în Parlamentul României, așa e în politica românească de 30 de ani", a afirmat Kelemen Hunor, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Despre susținerea  lui Teodor Meleșcanu pentru șefia Senatului, liderul UDMR  a declarat că:  „Nu îl vom susține pe domnul Meleșcanu. Dacă nu susținem Guvernul, nu susținem propunerea Guvernului".

Vezi și: Victor Ponta, anunț sumbru pentru România: Vine furtuna economică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel