Kazuyoshi Miura, un nou contract de jucător de fotbal, la 54 de ani
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Kazuyoshi Miura, cel mai în vârstă jucător de fotbal aflat încă în activitate, a semnat un nou contract de profesionist. 

Cel mai bătrân marcator din fotbalul japonez, Kazuyoshi Miura, a semnat o nouă înțelegere cu clubul său, care îi va permite să evolueze pentru încă un sezon la cel mai înalt nivel al fotbalului asiatic.

Veteranul din atacul lui Yokohama va împlini 54 de ani pe 26 februarie, cu o zi înainte de reluarea competiției din Țara Soarelui Răsare.

„King Kazu”, cel mai în vârstă marcator din fotbalul profesionist japonez, se va afla astfel la cel de al 17-lea sezon în tricoul celor de la Yokohama și la al 36-lea sezon în care joacă la nivelul primei divizii din Japonia.

În luna septembrie a anului trecut el a devenit cel mai bătrân jucător din istoria primei divizii japoneze la meciul contra rivalilor de la Kawasaki Frontale, la vârsta de 53 de ani și 210 zile, și a mai evoluat apoi încă 3 partide din sezon pentru Yokohama.

Miura a jucat titular contra celor de la Kawasaki și a purtat banderola de căpitan în meciul în care a reușit să rămână în teren 53 de minute înainte de a fi înlocuit, scrie prosport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel