Katy Perry, afectată de moartea bunicii sale. "De la ea a pornit totul"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Katy Perry este foarte afectată de moartea bunicii sale. Iată ce declarație emoționantă a făcut despre aceasta.

Katy Perry este afectată de moartea bunicii sale, arată Smart on Trend, păstrând un loc special în playlistul zilei pentru piesele cântăreței.

Cântăreața era în Australia pentru a susține un recital în timpul Finalei Cupei Mondiale de Cricket Feminin când a aflat că bunica sa, Ann Pearl Hudson, a încetat din viață.

Vedeta apărea pentru prima dată în public după ce anunțase că este însărcinată și se pregătește să nască primul copil din relația cu actorul Orlando Bloom.

Cântec pentru bunica ei

Cântăreața a împărtășit fanilor trista veste a morții bunicii sale, luni. Femeia avea 99 de ani.

"Un cântec pentru bunica. Odihnească-se în pace. Ann Pearl Hudson", a scris ea pe Twitter, destribuind o variantă vocală a piesei lui Bill Douglas, "Deep Peace".

Perry a distribuit și o serie de fotografii în care apărea alături de bunica sa.

"O bună parte din ce sunt i se datorează tatălui meu... Iar el există datorită ei. De la ea a pornit totul, așa cum ne tot amintea și îi sunt atât de recunoscătoare că o făcea", a scris Perry, citează Mediafax.

Povestea lui Katy Perry despre bunica ei

"Ann Pearl Hudson era o luptătoare. A supraviețuit Marii Crize, a crescut trei copii. Era croitoreasă, făcea costume pentru dansatoare și alte personaje de acest fel din Vegas. A fost mereu ea însăși, nostimă, cu toate lucrurile dragi care îți vin în minte atunci când te gândești la o bunică. Mi-a dat bancnote de un dolar în felicitări, ne-a dat fursecurile ei preferate de la magazinul de 99 de cenți, când noi o întrebam de toate evantaiele pe care le avea agățate pe pereți. Era o bunică minunată și voi păstra mereu ceva din ea", a povestit cântăreața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel