Data publicării:

Kate Middleton „umilită” și „tratată ca un preș” de Prințul William

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Reuters Marketplace
FOTO: Reuters Marketplace
Kate Middleton ar fi fost „umilită” și „tratată ca un preș” de Prințul William.

Kate Middleton a spus că s-a simțit „umilită” și s-a plâns că prințul William o tratează „ca pe un preș” în timp ce ieșea cu alte fete în cluburi atunci când ei doi au luat o pauză din relația lor. Cuplul, care acum sunt părinții a trei copii, au o poveste de dragoste ca în filme, dar, ca orice alt cuplu, au trecut și ei prin niște suișuri și coborâșuri, despărțindu-se de câteva ori înainte de a se căsători.

VEZI ȘI: Căsnicia Prințului și Prințesei de Wales, în schimbare. Cum se înțeleg, de fapt, William și Kate. "Sentimentul de durere nu va dispărea niciodată complet"

Se pare că au trecut printr-o despărțire în 2004 și apoi din nou în 2007 - iar a doua lor despărțire s-a spus că a lăsat-o pe Kate Middleton „disperat de supărată”. Când a fost întrebat despre despărțire în timpul interviului de logodnă, William a spus pur și simplu că trebuia să-și „găsească propriul drum” și să „crească”, dar nu a oferit alte detalii despre asta, scrie Mirror.

Cu toate acestea, corespondentul regal al  Mail on Sunday - Katie Nicholl, în 2007, a susținut că ei au mers pe drumuri separate, deoarece William a simțit că „distracția” a dispărut din relația lor. Raportul a continuat susținând că Kate a fost lăsată „umilită” după ce Prințul William a fost văzut în diverse cluburi de noapte din Londra, cu diferite fete, după despărțirea lor de atunci.

VEZI ȘI: Prințesa Kate revine în activitatea publică după tratamentul de chimioterapie: Prima apariție oficială la Castelul Windsor

Cei doi s-au certat de mai multe ori și și-au spus cuvinte dure

Vorbind la acea vreme, prietenii lui Kate au susținut că cei doi și-au spus cuvinte dure și Kate a simțit că William „își ieftinește imaginea”. Unul dintre prietenii lui Kate a spus publicației că Kate l-a avertizat pe William despre comportamentul lui și a fost prima dată în patru ani când îi vorbea în acest fel.

„Kate i-a spus lui William că o face să arate proastă”, a explicat una dintre prietenele ei. „S-a descurcat timp de ani de zile cu fetele care se aruncau asupra iubitului ei și, pentru o vreme, i s-a părut plin de umor și chiar măgulitor. Dar după comportamentul lui recent, ea i-a dat un ultimatum și i-a spus că de-a lungul timpului, când s-a comportat așa în public, i-a ieftinit atât imaginea ei, cât şi pe a lui.

VEZI ȘI: Gestul făcut de Kate Middleton în ultimele luni de viață ale Reginei Elisabeta a II-a. Pentru William "a făcut o diferență reală"

"I-a spus că nu era pregătită să fie tratată ca un preș și că acest comportament lipsit de griji îi afectează imaginea. În trecut, ea renunțase mereu la astfel de lucruri, dar asta o deranja cu adevărat", a mai spus aceasta.

În mod clar, cuvintele ei au avut un impact și perechea s-a împăcat curând, cei doi fiind zăriți împreună doar trei luni mai târziu. Ei au continuat să se întâlnească încă câțiva ani înainte de a se logodi în 2010. Apoi s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă de basm la Westminster Abbey în 2011 și acum au trei copii - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel