Karim Benzema şi-a pus ghetele în cui la naţionala Franţei, a doua zi după finala CM 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Karim Benzema şi-a pus ghetele în cui la naţionala Franţei, a doua zi după finala CM 2022 / Foto: Agerpres
Karim Benzema şi-a pus ghetele în cui la naţionala Franţei, a doua zi după finala CM 2022 / Foto: Agerpres
Karim Benzema, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, a anunţat luni 'sfârşitul' carierei sale la naţionala Franţei într-un anunț postat pe reţelele de socializare.

'Am făcut eforturile şi greşelile de care era nevoie ca să fiu acolo unde sunt astăzi şi sunt mândru de asta! Am scris povestea mea, iar a noastră ia sfârşit', a scris pe Twitter câştigătorul Balonului de Aur din 2022, în ziua în care a împlinit 35 de ani, Alături de mesaj a postat o fotografie în care apare în tricoul echipei naţionale.

Acest anunţ vine după un Mondial pentru care el a fost nevoit să declare forfait în ultimul moment când s-a accidentat la o coapsă în timpul unui antrenament, cu doar 3 zile înainte de primul meci al Franţei, cu Australia.

Federaţia franceză de fotbal (FFF) evaluase perioada sa de convalescenţă la trei săptămâni. Pe reţelele de socializare, el a publicat de atunci mesaje de încurajare către naţionala Franţei şi altele mai enigmatice precum cel postat pe Instagram chiar înainte de finala cu Franţa, când a scris: 'nu mă interesează'.

Această accidentare a fost doar un alt capitol din istoria complicată a relaţiei lui Benzema cu naţionala Franţei. În ciuda celor 97 de selecţii şi a celor 37 de goluri marcate, fostul atacant al lui Olympique Lyon nu a strălucit niciodată cu adevărat la echipa reprezentativă, cu care a câştigat o singură competiţie, Liga Naţiunilor în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel