Karim Benzema, JUDECAT pentru complicitate la șantaj
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 07 ian, 18:37
Foto: Agerpres
Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat pentru complicitate într-o încercare de șantaj.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat pentru complicitate într-o încercare de șantaj într-un caz legat de o casetă video cu fostul său coechipier francez Mathieu Valbuena, au declarat procurorii francezi. Parchetul din Versailles, Franța, a precizat că procesul a fost ordonat împotriva jucătorului pentru complicitate la încercarea de a-l forța pe Valbuena, care ar fi fost amenințat într-un apel telefonic în iunie 2015, cu publicarea unui videoclip.

Benzema va fi judecat sub acuzația de conspirație pentru încercarea de șantaj, a declarat procuratura. Nu a fost stabilită încă o dată pentru proces. Anchetatorii care l-au acuzat pe Benzema intuiesc faptul că acesta a fost abordat de un prieten din copilărie pentru a acționa ca intermediar și a-l convinge pe Valbuena să trateze direct cu cei care au șantajat. În schimb, Valbuena a informat poliția.

Benzema, în vârstă de 33 de ani, unul dintre cei mai talentați atacanți francezi din generația sa, a fost interzis de la echipa națională în noiembrie 2015 din cauza implicării sale suspectate în scandal, în ciuda performanței pe care o avea la Real Madrid, informează AlJazeera.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro