Data actualizării:
Data publicării:

Kamala Harris e pregătită să-și „servească țara“, pe fondul discuțiilor despre sănătatea mintală a lui Joe Biden

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii se declară pregătit să-și servească țara.

Vicepreședintele Kamala Harris a susținut că este „pregătită să-și servească” și și-a exprimat „capacitatea de a conduce” atunci când a fost întrebată despre vârsta înaintată a președintelui Joe Biden și preocupările alegătorilor cu privire la sănătatea mentală a acestuia, conform NYPost.

„Sunt gata să servesc (n.r. țara) – nu există nicio îndoială în privința asta”, a spus Harris pentru Wall Street Journal.

Ea a insistat că toți cei care îi observă performanța în funcție „sunt pe deplin conștienți de capacitatea mea de a conduce”.

Remarcile sale au stârnit reacții din partea criticilor – inclusiv a membrilor propriului ei partid – care au spus că Harris are un istoric sumbru în ceea ce privește realizarea efectivă a lucrurilor și că în mod clar nu există compatibilitate între ea și Joe Biden.

Un membru democrat a declarat luni pentru The Post că Harris ar trebui să-și reevalueze gradul de pregătire – după ce l-a lăsat pe Biden expus în legătură cu criza de la graniță, pe care a fost însărcinată să ajute să o rezolve.

„Dacă vicepreședintele este „gata să servească”, ar trebui să înceapă cu rolul ei actual de împărat de frontieră”, a declarat sursa Dem pentru The Post.

„Dezastrul pe care îl vedem la granița noastră de sud nu inspiră încredere, chiar și în rândul democraților, în „capacitatea ei de a conduce”, a mai spus sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel