Justin Trudeau, premierul Canadei, criticat după ce a îmbrăţişat-o pe Bianca Andreescu
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Bianca Andreescu a câștigat US OPEN 2019 după o finală cu Serena Williams
Bianca Andreescu a câștigat US OPEN 2019 după o finală cu Serena Williams
Bianca Andreescu (5 WTA), noua campioană de la US Open, a fost întâmpinată de o mulţime de fanii la sosirea în ţara natală, însă sportiva din Canada a fost implicată într-un scandal fără voia sa.

La parada Biancăi Andreescu din Celebration Square (Mississauga) a luat parte şi Justin Trudeau, premierul Canadei, care a felicitat-o pe tenismenă. Acesta a îmbrăţişat-o pe sportiva de origine română, părând foarte apropiat de aceasta, însă gesturile sale au fost considerate mult prea familiare de câţiva politicieni canadieni. Lindra Frum, membră a Partidului Conservator, a adresat o întrebare cu subînţeles pe reţelele de socializare: "Doamnelor de pe Twitter, ce vă deranjează mai mult în aceste fotografii? Invadarea spaţiului personal sau contactul vizuar intim nedorit?".

„Justin Trudeau are 47 de ani. Nu a întâlnit-o pe Bianca Andreescu până atunci, nu sunt prieteni. Ea are 19 ani. Trudeau a îmbrăţişat-o foarte puternic, cu ochii închişi, lipit de ea. Ce om dubios!”, a scris şi Ezra Levant, un alt activist politic canadian. Evenimentele au avut loc cu aproximativ o lună înainte de alegerile din Canada, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel