Justin Bieber a provocat închiderea unui canion în Islanda
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Justin Bieber
Justin Bieber
Accesul în canionul Fjadrárgljúfur din Islanda a fost restricționat de autoritățile locale, pe fondul unei creșteri semnificative a numărului de vizitatori, după ce obiectivul turistic a fost folosit ca decor într-un videoclip al cântărețului canadian Justin Bieber, potrivit The Guardian.

Cu videoclipul piesei "I'll Show You", filmat în zonă, Bieber a contribuit la promovarea canionului, iar măsura de restricționare a accesului a fost luată pentru a proteja mediul. De altfel, în ultimii ani, peisajul fragil al Islandei a devenit din ce în ce mai popular la nivel internațional, însă sistemele de protejare a obiectivelor turistice s-au dovedit ineficiente. Islanda are un relief vulcanic, cu peisaje care se formează rapid și se erodează la fel de repede, relatează Mediafax.

Anul trecut, 2,3 milioane de turiști au vizitat insula, comparativ cu 600.000 în urmă cu opt ani

În vârstă de 25 de ani, Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

"I'll Show You" este o piesă de pe al patrulea album de studio al lui Justin Bieber, "Purpose" (2015).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel