Vaida a răbufnit după ce fiul lui Dincă a luat la bătaie jurnaliști: Suntem extrem de revoltați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mirela Vaida a spus, astăzi, că emisiunea "Acces Direct", pe care o prezintă la Antena 1, a fost amendată de CNA cu suma de 10.000 de lei pentru că a prezentat cazul celor din familia lui Dincă. Ce mesaj a transmis prezentatoarea tv.

"Daniel şi Daniela Dincă, băiatul şi fata lui Gheorghe Dincă, au fost azi la CNA pentru a depune plângere împotriva unor televiziuni, inclusiv împotriva "Acces Direct" pentru că s-a discutat despre Daniela Dincă, în această emisiune, martori. Pentru acele materiale, Daniela Dincă a făcut plângere, iar CNA a amendat "Acces Direct" cu 10.000 de lei",  a spus Mirela Vaida în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

"Haideţi să nu scoatem din context!"

"Am tot respectul pentru aceste instituţii care veghează la bunul mers în emisiuni. Este important să nu facem acuzaţii nefondate, să nu jignim, să nu aruncăm cu noroi, dar haideţi să nu scoatem din context. Pentru că ceea ce s-a discutat aici s-a discutat de o ţară întreagă, pe toate posturile de televiziune, iar dvs aţi decis să daţi amendă "Acces Direct" 10.000 de lei, iar acești care au avut câștig de cauză, la ieşirea din CNA, au luat la bătaie jurnaliştii de la România TV, Antena 3, de la Observator şi mulţi alţi colegi din presă care nu au făcut decât să le pună nişte întrebări. (...)

Dragi colegi din CNA, vă rog să întelegeți cum stă situația. Țara fierbe, suntem extrem de revoltaţi noi toţi pe ceea ce se întâmplă, de 4 luni, în ţara asta şi pentru care nimeni nu găseşte un vinovat, nimeni nu are un răspuns", a mai spus Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel