Jurnalista Csiki Camelia, episod interesant despre rudele sale din Italia în contextul coronavirusului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalista Csiki Camelia a povestit un episod interesant despre rudele sale din Italia în contextul coronavirusului.

”În urmă cu două săptămâni, sora, cumnatul și nepoții mei, care locuiesc în Trieste-Italia, ar fi trebuit să vină acasă. Nu ne-am văzut de un an, de data aceasta mai mult decât oricând, și ne este foarte dor de ei și lor de noi și mai ales de părinți. Își programaseră concediul în aceea perioadă și erau în drum spre România când a izbucnit nebunia cu coronavirusul.


Ei nu locuiau în zonă de risc și nici nu izbucnise încă nebunia din Italia. Veneau cu mașina spre România. Având doi copii mici, drumul a durat 2 zile pentru că au oprit de mai multe ori și spre seară s-au cazat în Budapesta. A doua zi de dimineață a început nebunia....Cumnatul meu, italian, și-a dat seama că a fost la 50 de kilometri de Milano, în delegație, în urmă cu mai puțin de 14 zile și s-a temut, că deși e în zona galbenă, poate reprezenta un risc pentru socrii lui, părinții noștri, care sunt în vârstă , dar și pentru noi, așa că fără să le spună cineva ceva s-au întors acasă, după o noapte petrecută în Budapesta. Am plâns toți, la telefon, de dor, părinții mei abia așteptau să-și vadă copilul și nepoții, dar ne-am consolat că ne vom vedea după ce trece nebunia asta. Ei sunt bine, toți, în Italia. Și în ciuda dorului și insistențelor noastre să vină, totuși, că o să fie bine, au ales să ne protejeze! ....Nepoțica mea încă mai plânge că vrea la bunici...când își amintește...


P.s. am rectificat pentru că sora mea mi-a explicat după ce am postat pe FB, că nu a fost în Milano, cumnatul meu, ci la 50 de kilometri, zona în care nici măcar nu existau atunci probleme, dar chiar și așa s-au temut că pot reprezenta un risc pentru noi”, a scris jurnalista pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel