Jurnalist Antena 3: Ponta supraviețuiește ca Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Adrian Ursu este de părere că fostul premier Victor Ponta supraviețuiește pe scena politică la fel ca Traian Băsescu.  

”Clasa politică din momentul de față e cea mai bleagă pe care a avut-o România. Eu nu am văzut o adunătură de momâi în partidele politice din România așa cum constatăm acum. Nu mai există plan, competiție, soluții reale, nu mai există preocuparea de a demonstra că ești în stare să faci ceva pentru zisa țară pe care vrei s-o conduci. Victor Ponta a simțit asta”, a spus Adrian Ursu la Antena 3. 

Întrebat ce va face Victor Ponta cu procentul mare de încredere, jurnalistul Antena 3 a răspuns că va transforma procentele ”în capital în folosul său, fie în interiorul PSD, fie într-o combinație politică”.  Adrian Ursu nu a făcut referire la PRU, pe care-l consideră un experiment penibil, care pute de stele pe umăr, fiind ”o unitate mică de încercare”. Jurnalistul este de părere că Victor Ponta ar urma să facă parte dintr-o altă construcție, cu condiția unei aglutinări suficient de importante. 

”Victor Ponta, Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu sunt singurele voci vii din politica românească. Restul e tăcere, una bleagă” susține jurnalistul Antena 3.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel