Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, declaraţie uluitoare. A comparat dialogul cu arbitrii cu o discuţie cu un cuptor cu microunde
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook FC Liverpool
Facebook FC Liverpool
Liverpool a pierdut din nou în Premier League, scor 3-1 cu Brentford, iar Jurgen Klopp nu a rămas dator la finalul partidei. 

Antrenorul echipei engleze de fotbal Liverpool, Juergen Klopp, a declarat după meciul pierdut cu Brentford (1-3), luni, în Premier League, că nu are rost să se plângă de arbitri pentru că ar fi ca şi cum ar vorbi cu cuptorul său cu microunde, transmite Reuters.

Klopp a spus după meci că jucătorii lui Brentford împing la limită regulile cu ţinerile şi împingerile lor, în special la fazele fixe, şi a opinat că golul trei marcat de gazde prin Bryan Mbeumo trebuia anulat pentru fault.

Întrebat dacă a vorbit cu arbitrul despre acea fază, Klopp a declarat la beIN Sports: Da, dar de fapt este exact cum aş vorbi cu cuptorul meu cu microunde, nu primeşti niciun răspuns cu adevărat. Este mereu acelaşi lucru. Înainte de startul sezonului ne-au sfătuit că jucătorii trebuie să fie atenţi la aceste momente pentru că arbitrii vor fi cu ochii pe ei. Dar vedeţi în aceste meciuri că aproape totul este permis, mereu este la limită şi ei se folosesc de asta.

La pauză, Klopp a făcut trei înlocuiri, inclusiv fundaşul central Virgil van Dijk, despre care germanul a spus că avut un uşor disconfort muscular şi nu a vrut să-şi asume niciun risc păstrându-l în teren. Harvey Elliott şi Konstantinos Tsimikas au fost schimbaţi din motive tactice.

Pentru Brentford au marcat Ibrahima Konate (19 - autogol), Yoane Wissa (42) şi Bryan Mbeumo (84), golul "cormoranilor" fiind înscris de Alex Oxlade-Chamberlain (50).

Liverpool se menţine pe locul şase în Premier League, la patru puncte de locul patru ocupat de Manchester United, care are un joc mai puţin disputat, scrie Agerpres. 

Nu e prima dată când Klopp iese la atac împotriva arbitrilor. În octombrie a fost amendat

Antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, a fost acuzat de conduită necorespunzătoare în urma ieşirii nervoase la adresa unui arbitru asistent în timpul victoriei echipei sale cu 1-0 în Premier League cu Manchester City din luna octombrie, a indicat Federaţia engleză de fotbal, scrie Reuters.

Klopp a fost trimis în tribune după ce a ţipat la arbitrul asistent, în contextul în care lui Salah i s-a refuzat o lovitură liberă în partea a doua a jocului.

"Jurgen Klopp a avut un comportament nepotrivit la adresa arbitrului în minutul 86 al jocului. El are timp câteva zile să ofere un răspuns la plângerea formulată", a menţionat FA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel