Jurații Stand-Up Revolution cer modificarea regulamentului competiției, după un ”moment extraordinar”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vinerea aceasta, în cadrul celei mai noi ediții Stand-Up Revolution, jurații cer modificarea regulamentului concursului.

Ideea îi aparține lui Vio, însă, colegii lui au votat-o în unanimitate, spre surprinderea tuturor celor prezenți. Concurentul care a experimentat această regulă neimplementată, deocamdată, este Andrei Negoiță, care a avut un moment extraordinar de stand-up. 

Andrei Negoiță, fost concurent la iUmor, a urcat pe scena Stand-Up cu un număr de stand-up atât de bun, încât, cei cinci jurați s-au luptat pentru el. „Dacă mai aplaudați mult, o să cred c-am aterizat avionul. (…). După vreo câteva luni, relația a început să scârțâie. Și asta pentru că, am realizat că eu, de fapt, eram într-o relație toxică cu mine însumi. Frate, nu mai aveam niciun pic de intimidate! Controlam tot timpul telefonul, mă uitam să văd cine a mai dat like-uri, ce mesaje am mai primit! Îmi știam toate parolele la toate conturile!“, a spus tânărul în timpul momentului de stand-up.

Vio a fost primul care i s-a adresat direct: „Andrei Negoiță, numărul ăsta cu relația, eu îl păstram pentru finală! Ne pare rău că nu l-am făcut noi“. În timpul negocierilor purtate cu publicul de jurații Stand-Up Revolution, Vio a solicitat implementarea unei noi reguli. „Șerban, putem să avem un fel de joker, când picăm cu toții de acord că e cineva care are un număr extraordinar de bun, să fie un fel de joker, și el să aleagă în ce echipă să se ducă?“, a spus Vio în timp ce spectatorii decideau „soarta“ lui Andrei Negoiță. Iar Șerban Copoț a mărturisit: „Îmi place foarte mult la ce cote a ajuns competiția între voi, dar trebuie să dăm countdown-ul“.

Discuţiile între juraţi l-au copleşit pe concurentul Stand-Up Revolution: „Am mai multe emoții în momentul ăsta decât în momentul în care am urcat! Deci, m-ați omorât! (…). Pot să  dau cel puțin trei motive pentru care mi-aș dori să lucrez cu fiecare din ei“.

Ce s-a întâmplat mai departe cu Andrei Negoiţă şi cui i-a revenit decizia de a alege în echipa cui va performa mai departe, dar şi cine sunt concurenții care au urcat pe scena show-ului în cadrul celui mai nou episod, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1.

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1 

 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel