Nicholas Ionel a ajuns în semifinalele probei de dublu de la Australian Open (juniori)
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Tânărul român Nicholas David Ionel s-a calificat în semifinalele probei de dublu a juniorilor, la primul turneu de Mare Șlem al anului.

Tânărul tenismen român Nicholas David Ionel s-a calificat în semifinalele probei de dublu a juniorilor la turneul Australian Open, alături de perechea sa, Leandro Riedi, după 6-4, 6-2 în fața italienilor Francesco Maestrelli/Samuel Vincent Ruggeri, conform Agerpres.

Ionel și Riedi, favoriții numărul cinci, au reușit să se impună în 59 de minute, iar, în penultimul act al primului turneu de Mare Șlem, perechea româno-austriacă va întâlni cuplul elvețian Jerome Kym/Dominic Stephan Stricker.

A doua semifinală consecutivă la un Grand Slam

Pentru Nicholas David Ionel este a doua semifinală consecutivă de dublu la un turneu de Mare Șlem, după ce a atins penultimul act la US Open, anul trecut, alături de polonezul Wojciech Marek.

Anul trecut un alt junior român, Filip Cristian Jianu, a atinse semifinalele probei de dublu la Antipozi, alături de spaniolul Nicolas Álvarez Varona

Fatima Keita, învinsă în sferturi

La dublu junioare, românca Fatima Ingrid Amartha Keita și israelianca Shavit Kimchi au fost învinse în sferturile de finală de perechea Ziva Falkner (Slovenia) și Matilda Mutavdzic (Marea Britanie), cu 6-3, 6-1, în 63 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel