Județul Tulcea, la Târgul de Turism al României. Vizitatorii, invitați la un spectacol, oferit de ansamblurile „Juravelli“ și „Landâș“
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Consiliul Județean Tulcea participă, în perioada 23-26 februarie 2023, la cel mai mare târg de turism organizat în România, eveniment care are loc la Romexpo, București. 

La deschiderea oficială a Târgului de Turism al României, care a avut loc ieri, a participat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu. 

Printre participanții tulceni la deschiderea târgului de turism s-au numărat prefectul Alexandru Dan Munteanu, guvernatorul ARBDD, Gabriel Marinov, Ivona Potzaichin Rusu, președintele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, Eugen Ion, președintele Asociației Comunelor din România – filiala Tulcea și primarul comunei Jurilovca, primarul comunei Crișan, Silviu Rahău, deputatul tulcean George Șișcu. 

„Județul Tulcea – un tărâm de poveste“ și-a prezentat, în cadrul acestui târg, cele mai importante valori, de la oportunitățile oferite de ineditul geografiei spațiului nord dobrogean, până la frumusețea muzicii, dansului și portului tradițional al comunităților etnice care conviețuiesc în Tulcea.

2. -imagine fara descriere- (judetul-tulcea--la-targul-de-turism-al-romaniei-2_03751000.jpg)

Astfel, la deschiderea oficială participanții la târg au putut admira un scurt spectacol artistic oferit de  Ansamblul „Juravelli“ din Jurilovca și Ansamblul „Landâș“ din Sarichioi. 

În cadrul celor patru zile de târg, la Romexpo vor evolua și alte ansambluri locale, precum „Altona“ Cerna, „Rusalka“ - Crișan, „Zadunaiska Sici – fondator“.

De asemenea, în cele patru zile, vizitatorii vor putea lua parte la deosebite degustări de produse tradiționale oferite de Grupul de firme Angelo și de Crama Hamangia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel