Joseph Daul, PPE: Traian Băsescu va fi foarte mulțumit dacă...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că a discutat în cursul dimineții cu președintele Traian Băsescu mai multe chestiuni politice, precizând că șeful statului va fi mulțumit dacă mișcarea de centru-dreapta va câștiga alegerile prezidențiale. 

"Am lucrat întotdeauna bine cu dl președinte Băsescu și când am prieteni cu care lucrez corect nu mă gândesc dacă este vorba despre o situație corectă politic sau nu. Singurul lucru pe care vi l-aș spune în legătură cu dimineața de astăzi este că dl Băsescu va fi foarte mulțumit dacă mișcarea de centru-dreapta va câștiga alegerile duminica viitoare. (...) Dl Băsescu este un om cu mare experiență. Dacă dorește să se exprime, se va exprima singur, nu are nevoie de mine pentru a-și exprima punctul de vedere", a declarat Joseph Daul, citează Agerpres.

Liderul PPE a precizat că a discutat cu șeful statului chestiuni politice, dar că acestea rămân între ei. De asemenea, președintele PPE i-a mulțumit președintelui Băsescu pentru munca alături de formațiunea politică europeană.

"I-am spus că sper ca în decembrie următor să-i pot încă o dată mulțumi din partea șefilor de guverne", a adăugat Joseph Daul.

Joseph Daul a aterizat marți la București, unde a avut întâlniri cu reprezentanții tuturor partidelor membre PPE, dar și cu președintele Traian Băsescu. În prealabil acestei vizite, Daul a făcut apel la toate forțele de centru-dreapta din România să-l sprijine pe Iohannis în finala prezidențială cu Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel