Johnny Depp are o nouă iubită. E mai tânără decât el cu 22 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Depp iubeşte din nou!

Johnny Depp are o nouă iubită. Se pare că actorul în vârstă de 59 de ani are de ceva vreme o relație cu o fostă avocată a lui. Spre surprinderea multoră, nu este vorba de Camille Vasquez, cea care l-a reprezentat anul acesta în disputa cu Amber Heard. Viața actorului s-a schimbat după ce a câstigat procesul împotriva fostei soții. Johnny Depp a avut parte de concerte în Europa, a lansat un album care conține 13 piese și a obținut rolul lui Louis al XV-lea în noua peliculă „Jeanne Du Barry”. Ei bine, printre toate aceste evenimente și-a făcut loc și o nouă iubită. Starul francizei „Pirații din Caraibe”, se întâlnește cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat în procesul său de calomnie împotriva publicație The Sun.

Johnny Depp are o relație cu avocata Joelle Rich, în vârstă de 37 de ani

Cu 22 mai tânără decât Depp, Joelle Riche a fost unul dintre avocații care au lucrat la cazul lui Depp împotriva ziarului din Marea Britanie, după ce starul a dat în judecată publicația pentru calomnie în 2018. Anul acesta, Rich nu l-a reprezentat pe Depp și în procesul său pentru defăimare împotriva fostei soții, dar a fost prezentă în sala de judecată din Virgina, SUA. Potrivit Us Weekly, avocata fost s-a aflat la proces pentru a-l susține pe actor. „Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo”, a spus o sursă revistei, adăugând că Johnny Depp și noua lui iubită se întâlneau „discret” în hoteluri în primele etape ale relației lor. Cu toate astea, nu este clar când a început povestea de dragoste dintre cei doi. Un detaliu important este faptul că noua parteneră a actorului este momentan căsătorită. Ea se află, totuși, în plin proces de divorț. Avocata este mamă a doi copii.

Va regiza un film despre pictorul italian Amedeo Modigliani, co-produs cu Al Pacino

Johnny Depp va regiza un film biografic despre Amedeo Modigliani, pictorul italian care a murit în 1920 dar care ulterior a devenit renumit pentru nudurile sale, portretele cu feţe şi membre alungite, scrie The Guardian. Depp va fi şi producătorul filmului alături de Al Pacino. Nu a fost anunţată o distribuţie, dar cum Modigliani a murit la vârsta de 35 de ani este puţin probabil ca vreunul dintre cei doi să-l interpreteze pe artist. „Sunt incredibil de onorat să aduc pe ecran saga vieţii lui Modigliani şi o voi face cu mare umilinţă”, a declarat actorul pentru The Hollywood Reporter. „Viaţa lui a fost plină de încercări grozave, dar a culminat cu un triumf - o poveste umană universală la care toţi spectatorii se pot raporta”.

Filmul, care ar trebui să fie filmat anul viitor, va fi coprodus - printre alţii - de Johnny Depp şi Al Pacino. Va fi al doilea lungmetraj regizat de vedeta din „Piraţii din Caraibe” după „The Brave”, lansat în 1997. Potrivit Deadline, filmul s-ar concentra pe 48 de ore din viaţa artistului, în 1916.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel