John Koveos, acţionar al firmei care a produs suplimentul pe care dă vina Simona Halep, spune că şi alţi sportivi l-au luat în aceeaşi zi şi nu au fost găsiţi dopaţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
John Koveos, acţionar al companiei care a produs suplimentul despre care Simona Halep spune că ar fi fost contaminat cu Roxadustat, anunţă că şi alţi sportivi au luat acelaşi supliment în aceeaşi zi cu Halep şi că aceştia nu ar fi fost găsiţi dopaţi. 

"Quantum Nutrition produce suplimente pentru sute de atleți, printre care olimpici sau hocheiști din NFL. Niciun sportiv nu a avut probleme, fiind testați în mod regulat. Iar Halep nu a fost singura atletă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open. Au nevoie de cineva pe care să dea vina. Se dorește ca firma să fie țapul ispășitor”, a spus John Koveos, însă acesta nu a dorit să dezvăluie numele jucătorilor de tenis care au luat suplimentul, conform Prosport.

Numele firmei nu apare în raportul oficial al Sports Resolution, dar jurnaliştii canadieni de la The Globe and Mail l-au menţionat într-un articol de presă. 

"O companie din Toronto critică articolele care o leagă de scandalul de dopaj în care starul Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani și spune că numele firmei este în prim plan pentru că Simona are nevoie de un țap ispășitor. Firma Quantum Nutrition, din Scarborough, a fost identificată ca fiind o potențială sursă a substanței interzise pe care Simona Halep a folosit-o la US Open 2022. Numele firmei a fost eliminat din raportul oficial”, au notat jurnaliștii canadieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel