John F. Kennedy, imagini nemaivăzute până acum - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Trump, dosar JFK, desecretizare
Trump, dosar JFK, desecretizare
Imagini nemaivăzute până acum cu cel de-al 35-lea președinte al SUA, John F. Kennedy, surprinse cu mai bine de o jumătate de secol în urmă au fost făcute publice.

Steven Smirco a primit de la tatăl său o casetă video cu înregistrări din perioada copilăriei sale, iar printre imaginile de la diverse evenimente din familie, aniversări, sărbătorirea Crăciunului, a fost surpris să identifice şi momente dintr-o vizită a preşedintelui american John F. Kennedy la baza de comandă NATO de lângă Paris.

Vizita preşedintelui SUA, a avut loc pe 2 iunie 1961, iar imaginile au fost surprinse de tatăl lui Steven Smirco, care se afla în ziua sa liberă în mulţimea de oameni ce încercau să-l vadă pe Kennedy, informează CNN, potrivit descopera.ro.

Înregistrarea de 1 minut şi 43 de secunde surprinde momentele în care preşedintele SUA a dat mâna cu oamenii care au asistat la vizită.

"A venit la noi şi dădea mâna cu oamenii. A trebuit să-mi iau o mână de pe cameră ca să îi pot strânge mâna", a declarat Edwin Smirco, realizatorul filmării.

Steven Smirco a descoperit imaginile cu John F. Kennedy la scurt timp după ce a primit caseta, însă nu a încercat să le facă publice până de curând, la sugestia prietenei sale că și alți oameni ar fi interesați să le vadă.

Desigur, filmul nu surprinde un moment deosebit de important sau de intim din viața lui JFK, însă Steven Smirco este mândru de contribuția tatălui său la moștenirea fostului președinte al SUA.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel