John Cena a ajuns la un acord de divorț cu soția sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
John-Cena
John-Cena

Cel mai cunoscut wrestler din lume și, mai nou, actorul american John Cena, a ajuns în sfârșit la un acord cu soția sa, Elizabeth Huberdeau. Cei doi s-au înțeles cu privire la acțiunea de divorț pe care Cena a intentat-o în luna mai a acestui an, informează TMZ.com.

Autor: Robert Sandu

Starul WWE John Cena este mai aproape ca niciodată de divorț, acum că soția sa, Elizabeth, a acceptat condițiile despărțirii. Cei doi sunt s-au iubit încă de pe când actualul wrestler era în liceu, dar s-au căsătorit de-abia în 2009. După nici 3 ani de căsnicie, desele probleme dintre cei doi, l-au făcut pe Cena să declare presei că "lucrurile sunt iremediabile" și să ceară divorțul de Elizabeth Huberdeau.

L-a început soția sa nici n-a vrut să audă de o despărțire, așa că a atacat petiția de divorț, spunând că e plină de erori tehnice. Apoi a angajat un detectiv particular pentru a demonstra că Cena a înșelat-o pe parcursul mariajului de 3 ani. Ambele tentative au dat însă greș.

Recent, se pare că cei doi au căzut de comun acord și în legătură că cifrele divorțului. Avocatul lui Elizabeth, Raymon Rafool a declarat public că "toate neînțelegerile s-au lămurit pe cale amiabilă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel