Data publicării:

Joe Biden, surprins în timp ce ar fi ațipit la Conferința ONU privind schimbările climatice

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Joe Biden
Foto: Facebook Joe Biden
Joe Biden a fost surprins de jurnaliști, la Conferința ONU privind schimbările climatice, în timp ce ar fi ațipit. 

Luni, la Conferința ONU privind schimbările climatice (COP26) de la Glasgow, președintele american Joe Biden a fost surprins în timp ce ar fi ațipit. Biden și-ar fi închis ochii de multe multe ori, pentru zeci de secunde. 

Într-un videoclip distribuit prima dată de un reporter pentru The Washtington Post, din timpul discursurilor de la deschiderea Conferinței ONU privind schimbările climatice (COP26), Joe Biden pare că ar fi ațipit, potrivit The Independent. 

CITEȘTE ȘI: Antony Blinken, secretarul de stat american, s-a întâlnit cu omologul chinez Wang Yi

Joe Biden și-ar fi ținut ochii închiși pentru aproximativ 20 de secunde, până când un asistent s-a apropiat și i-a spus ceva la ureche. Între timp, la Conferință se vorbea despre cum liderii mondiale reuniți au „puterea de a lua decizii și de a ajunge la acorduri care vor afecta viețile generațiilor viitoare”.

VEZI ȘI: Regina Elisabeta a II-a, apel la liderii mondiali despre schimbările climatice: Istoria asta a arătat

 

Regina Elisabeta a II-a le-a cerut, într-un mesaj video, liderilor mondiali reuniţi pentru COP26 (Conferinţa ONU privind schimbările climatice) la Glasgow (Scoţia) să facă o cauză comună pentru combaterea schimbărilor climatice şi să soluţioneze cele mai insurmontabile probleme, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, a afirmat că speră ca această conferinţă care are loc timp de două săptămâni şi la care nu poate asista din cauza stării sale de sănătate va fi una dintre acele rare ocazii în care toată lumea va avea posibilitatea să se ridice deasupra politicii momentului şi să dovedească un adevărat simţ politic. (Citește mai mult AICI.)

CITEȘTE ȘI: PREȚ pe emisiile de carbon, cerut de von der Leyen, susținută de Merkel

CITEȘTE ȘI: Un gheţar din Antarctica a fost denumit "Glasgow", după oraşul gazdă al COP26

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel