Joe Biden s-a împiedicat și a căzut din nou. S-a întâmplat în timpul unei ceremonii la Academia Forțelor Aeriene
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 01 iun 2023, 23:11
WhatsApp
captură video
captură video
Președintele Joe Biden s-a împiedicat pe scenă și a căzut din nou, în faţa publicului. S-a întâmplat joi, în timpul unei ceremonii care avea loc la Academia Forțelor Aeriene. 

Preşedintele SUA s-a prăbuşit din nou în public, la o ceremonie de absolvire la Academia Forțelor Aeriene. 

În timp ce se îndrepta spre locul său, după ce a acordat ultima diplomă, cel mai puternic om din lume s-a dezechilibrat şi a căzut în genunchi. S-a ridicat însă rapid, cu ajutorul gărzilor de corp și a celor de pe scenă şi s-a aşezat apoi la locul său. Din imagini se poate observa cum Biden gesticulează la sfârşit şi arată cu degetul înspre podeaua scenei, semn că probabil un obstacol sau un corp străin ar fi cauzat accidentul.

Momentul surprins de camere, aici:

                                       

Urmărit de ghinion?

Nu este prima căzătură a președintelui american de 80 de ani. În 2021, Joe Biden a căzut de trei ori în aceeași zi. Pe 22 februarie a.c. s-a împiedicat când urca treptele avionului Air Force One la Varșovia, dar s-a redresat rapid și nu a mai căzut. În martie 2021, Joe Biden a căzut de nu mai puțin de trei ori într-o singură zi, tot în timp ce urca treptele Air Force One. În 2020, președintele american a căzut la scurt timp după ce a câștigat alegerile, în timp ce se juca cu câinele său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?