Data actualizării:
Data publicării:

Joe Biden își recunoaște, după patru ani, cel de-al șaptelea nepot. Este vorba de fiica lui Hunter Biden

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Președintele SUA, Joe Biden, și-a recunoscut public, pentru prima dată, cel de-al șaptelea nepot, o fetiță de patru ani, Navy, din partea fiului său, Hunter, cu o femeie din Arkansas, Lunden Roberts, năcută în 2018.  

„Fiul nostru Hunter și mama lui Navy, Lunden, lucrează împreună pentru a promova o relație care este în interesul fiicei lor, păstrându-i cât de mult posibil intimitatea în viitor”, a spus Biden într-o declarație care a fost raportată pentru prima dată de revista People.

„Aceasta nu este o problemă politică, este o problemă de familie”, a spus el. „Jill și cu mine vrem doar ceea ce este mai bun pentru toți nepoții noștri, inclusiv pentru Marina.”

Paternitatea lui Hunter Biden a fost stabilită prin teste ADN, după ce Roberts l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Cele două părți au rezolvat recent problemele restante legate de întreținerea copiilor. Fiul președintelui a scris despre întâlnirea sa cu Roberts în memoriile sale din 2021, spunând că a venit în timp ce era profund dependent de alcool și droguri, inclusiv cocaina.

„Nu mi-am amintit de întâlnirea noastră”, a scris el. „Asta arată cât de puțină legătură am avut cu cineva. Am fost mizerabil, dar o mizerie pentru care mi-am asumat responsabilitatea.”

Un avocat al lui Roberts nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Associated Press.

Președintele SUA, care și-a asumat un angajament față de familie esențial pentru personajul său public, s-a confruntat cu critici tot mai mari din partea rivalilor politici și a experților pentru că nu a recunoscut-o pe nepoată pentru foarte multă vreme.

Hunter Biden mai are patru copii, inclusiv un fiu, Beau, născut de soția sa, Melissa Cohen, în 2020. El a fost numit după fiul răposat al președintelui, care a murit de cancer în 2015, lăsând în urmă doi copii.

Nepoții lui Biden au jucat un rol distinct în președinția sa, adesea însoțindu-l pe președinte sau pe prima doamnă în călătorii și făcând vizite regulate la Casa Albă. Președintele i-a creditat și pe nepoții săi că l-au convins să-l provoace pe președintele de atunci, Donald Trump, pentru Casa Albă, în 2020.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel