Jocuri de culise cu autostrăzile. Mihai Daraban (CCIR): Aici e marea lăcomie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Mihai Daraban, preşedintele CCIR, a vorbit despre 'epopeea' construirii de autostrăzi în România şi despre piedicile care sunt puse în realizarea acestor proiecte.

Într-un interviu acordat DC News TV, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a vorbit despre proiectele de construire de autostrăzi în România, atrăgând atenţia că se tot discută de traseele viitoarelor autostrăzi însă statul nu prezintă, concret, nici măcar dacă s-a rezolvat problema cu terenurile pe care vor trece acestea. 

"Nu înţeleg de ce nu se face o prezentare a traseelor achiziţionate de stat şi libere de sarcini. OK, nu s-a semnat contractul pe fonduri europene pentru autostrada propriu-zisă. Dar hai să cerem: arătaţi-ne traseul cumpărat de stat, pentru că prima condiţie în ghid este să ai terenul în proprietate.

Pe terenul cui? Că aici e marea bătaie şi marea lăcomie la ora actuală: pe terenul cui trece autostrada, pe terenul cui se face spitalul regional şi aşa mai departe", atrage atenţia Mihai Daraban.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel